Skip to main content

Vi er på udkik efter kandidater til TEATERHaderslev

Er du nysgerrig på:

  • netværk og fællesskab
  • at påvirke kulturarbejdet i Haderslev
  • samarbejde med store og mindre teatre fra hele landet
  • styrke udbuddet af professionelt turneteater  til Haderslevs borgere
  • bestyrelseskompetencer
Skriv eller ring til formand Lars Bagger på larsbagger61@gmail.com eller
Tlf. 21 55 25 20

 FOLK I TEATRET 

Formidling af smal scenekunst  tværs af landet

Vi ønsker at give publikum nogle helt nye scenekunstoplevelser som både kommende og nuværende teaterentusiaster i Haderslev kan allerede nu begynde at glæde sig.
“Vi tror på, at publikum også er der til smal scenekunst i Haderslev. Vores erfaring er, at nye teatergæster og forskellige aldersgrupper kommer, hvis det interesserer dem.
Derfor glæder vi os rigtig meget over at være udvalgt til det nye initiativ, hvor vi med professionel hjælp til formidling af vores forestillinger kan få styrket vores netværk og bygget bro til nye målgrupper med teater til alle. Der er heldigvis et sammenhold og fællesskab om udvikling af Haderslev som en attraktiv kommune, så det er et spændende arbejde, der venter forude,”
Lars Bagger
Bestyrelsesformand

Mikkel Søndergaard Kryger fra prfrm – produktion og formidling af scenekunst :

De tre teaterforeninger satser på spændende forestillinger, som rigtig mange vil kunne få gode oplevelser med. De har valgt at vise forskellige genrer, gå nye veje og valgt at vise forestillinger, som kan give anledning til spændende samtaler om kunst i deres by. Vi glæder os til at få de samtaler på vej, give publikum nogle helt nye scenekunstoplevelser og til at gå i dialog med lokalområderne om den værdi, scenekunst kan skabe.”
Så det bliver et brag af en sæson 24/25, du kommer til at opleve!
Projektet er søsat af Bikubenfonden