Skip to main content

Teater til alle

TEATERHaderslev (Vi har fået nyt navn, men er stadig den samme gode gamle Teaterforening i Haderslev)

Vi ønsker at vores forestillinger skal opleves af rigtig mange teatergæster.

Vi mener, alle skal have mulighed for at gå i teatret.

Derfor fastholder vi vores listepriser fra forrige sæson på trods af stigende inflation og vi indfører også et Teaterkort, som erstatter den hidtidige abonnementsordning.

Teaterkortet giver ret til indkøb af billetter til stærkt reducerede priser

Går du meget i teatret vil du med vores nye Teaterkort eller med den forbedrede Grupperabatmodel få mere i rabat jo flere billetter du køber pr. forestilling.

Du vil opleve, at det bliver endnu billigere at gå i teatret.

Når du er indehaver af et Teaterkort i TEATERHaderslev får du vores nyhedsbrev, hvor du kan læse om alle forestillinger, anmeldelser og nyheder fra teaterscenen. Du kan naturligvis altid afmelde nyhedsbrevet.

Teaterkortet er personligt og gælder for sæson 2023/2024. Det giver mulighed for at købe en billet til 7 af forestillingerne. Hvilke kan du se under beskrivelsen af den enkelte forestilling. Teaterkortet købes via vores hjemmeside.

TEATERHaderslev vil du se et repertoire af professionel scenekunst fra hele landet – som kommer lige til dig i Haderslev.

Alle forestillingerne vises på Kulturhus Harmonien, Gåskærgade 19, 6100 Haderslev, hvis ikke andet er nævnt under den enkelte forestilling.

Du kan bestille pausedrikkevarer i Foyeren inden forestillingen starter. Enkelte af vores forestillinger har ingen pause – det fremgår af vores hjemmeside og på din billet.

Som Teatergæst i TEATERHaderslev kan du drage fordel af din Teaterbillet.

Ved fremvisning af din teaterbillet, giver Café Hox, Gravene 17, Haderslev 20% på maden.

Du vælger selv om du vil spise i restauranten eller have Take-away.

Der gives ikke rabat på drikkevarer og tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Ønsker du at spise i Harmoniens restaurant inden forestilling,

kan du ved telefonisk bordreservation på tlf. 74 52 37 20 oplyse, at du har teaterbilletter og ønsker at gøre brug af tilbud om gratis velkomstdrink.

Billetten fremvises ved ankomst i restauranten.